13 Грудня 2019
Новини

Українській співачці погрожує маніяк (відео)

Українській співачці погрожує маніяк (відео)

Солістку гурту "НЕАНГЕЛИ" вже пів року переслідує маніяк.

Про це Слава Камінська написала у себе на сторінці в Instagram, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Днями чоловіка знову помітили біля помешкання зірки. Як розповіла Слава, він погрожував її вбити. Розшукав її адресу і серед ночі постукав у двері квартири. Спочатку у соцмережах та на пошту Слави приходили листи. Коли артистка їх відкрила, просто жахнулась.

"Я розірву тебе як мавпа газету! Я вб'ю твою матір. Ти робиш з мене звіра", - таким був зміст повідомлень.

Спочатку листи здалися Камінській чиїмось невдалим жартом. Вона заблокувала невідомий номер і забула про цей випадок. Але історія на цьому не закінчилась.

"Він почав мені написувати у соцмережах. "Поговори зі мною, ти моя єдина надія, я кохаю тебе, наш син Івасик, куди ти поділа сина Івасика?..." Який син Івасик?" – поділилася Слава.

Коли виконавиця пригрозила, що звернеться до поліції, переслідувач не зупинився. Їздив за артисткою навіть на концерти. Та найстрашніше сталося, коли наприкінці літа горе-прихильник прийшов до Слави просто додому. Цей візит співачка зняла на телефон.

Днями Камінська на своїй сторінці в Instagram розмістила світлину переслідувача. Вона розповіла, що його біля будинку помітила та сфотографувала мама Слави, коли поверталася з онуком з дитячого садочка.

"Мені страшно і за себе і за дітей своїх. Виходить, ми не захищені абсолютно", - говорить артистка.

Камінська звернулась до поліції. Та правоохоронці співачку попередили, що нічим допомогти не можуть. Адже поки переслідувач не заподіяв реальної шкоди, тож виходить, що й закон не порушував.  Юрист Євген Ковтуненко, каже що необхідно діяти. Шанси покарати переслідувача є.

"Вона обов’язково має написати заяву про вчинення злочину. Після того, як вашу заяву буде внесено в держреєстр, поліція зобов'язана зробити певні процесуальні дії - вона має викликати підозрюваного на допит. І якщо поліція доведе вину цієї особи, то їй загрожує або арешт до 6 місяців, або позбавлення волі до двох років", - сказав юрист.

Слава  вже найняла адвоката і збирається подавати позов до суду.

Нагадаємо, раніше Слава Камінська вперше озвучила причину розриву з чоловіком. Артистка вважає, що її шлюб з Едгаром зруйнували їхні батьки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: україна, поліція
В тему