12 Червня 2019
Новини

Зіркові драми: Слава з «НеАнгелів» вперше прокоментувала розлучення

Зіркові драми: Слава з «НеАнгелів» вперше прокоментувала розлучення

Днями чоловік співачки Слави Камінської подав на розлучення.

Чоловік Слави Камінської, солістки групи «НеАнгели», несподівано подав на розлучення. Інформація про це з’явилася на офіційному сайті Подільського районного суду міста Києва. Засідання мало відбутися вже сьогодні, 12 червня, проте ні Славу, ні Едгара біля суду журналісти таблоїдів так і не підстерегли, передає «Сьогодні».

Камінські до останнього виглядали щасливим подружжям...

Пластичний хірург Едгар Камінський подав на розлучення із «руденькою з «НеАнгелів» ще 19 квітня. Довгий час подружжя відмовчувалось і ніяк не коментувало чутки про їхній розрив. Першим це зробив Едгар, опублікувавши фото із сином Леоном. Чоловік відкрито не згадав про розлучення, але написав, що все на краще. Після цього не стрималася і сама Слава Камінська. На особистій сторінці в Instagram вона опублікувала своє фото і залишила іронічний пост. Співачка про саме розлучення нічого не сказала, можна тільки здогадуватися, що допис присвячений розставанню із чоловіком.

«На цьому місці могла б бути ЧБшечка, під нею сумна цитата, зі стратегічно завуальованим меседжем, спрямованим у цільову аудиторію. Але... Людина собаці друг, а зомбі зомбі зомбі», – з гумором написала українська знаменитість.

 

Відзначимо, що новина про їхнє розставання шокувала шанувальників. Подружня пара завжди виглядала щасливо і ніхто не очікував такого завершення стосунків. Правда, Слава розповідала журналістам, що часто зривалася на чоловікові через перевтому, а також у них бували недомовки і скандали.

Слава і Едгар одружилися в липні 2014-го. Пара виховує двох дітей: 4-річного сина Леонарда і 3-річну дочку Лауру.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, розлучення, Таблоїд
В тему

Останні матеріали