9 Грудня 2019
Новини

Зеленський і Путін говорили віч-на-віч 10-15 хвилин, — ЗМІ

Зеленський і Путін говорили віч-на-віч 10-15 хвилин, — ЗМІ

Перша двостороння зустріч президентів України і Росії Володимира Зеленського та Володимира Путіна тривала близько години.

За інформацією РБК-Україна, переговори Зеленського і Путіна у форматі тет-а-тет тривали 10-15 хвилин. Решту часу на зустрічі були присутні члени делегації України і Росії.

З російського боку в перемовинах брали участь міністр енергетики РФ Олександр Новак, глава Газпрому Олексій Міллер поряд з помічниками президента РФ Владиславом Сурковим, Юрієм Ушаковим, главою МЗС Сергієм Лавровим і прес-секретарем президента Дмитром Пєсковим, передає Інтерфакс.

Нагадаємо, що переговори в нормандському форматі перервали для зустрічі президентів України і РФ Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Після переговори в чотиристоронньому форматі поновилися на робочій вечері.

Зустрічі лідерів України, Франції, Німеччини та Росії передували двосторонні переговори Володимира Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

За підсумками нормандського саміту планують прийняти спільне комюніке. Його дуже обережний варіант раніше узгодили радники лідерів чотирьох країн

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Політика, Україна, росія
В тему