7 Грудня 2019
Новини

У Луцьку «Тамбовський вовк» розважав розповідями про секс-роботів, та жартував над принципом «Купи або помри» (фото, відео)

У Луцьку «Тамбовський вовк» розважав розповідями про секс-роботів, та жартував над принципом «Купи або помри» (фото, відео)

Телевізійна реклама спрямована на особливості жіночої психіки, найпопулярніші новини говорять про те, що «все погано», а секс-роботи скоро стануть найбажанішими партнерами – про це та інше розповідав у Луцьку   на вечорі інтелектуального гумору Валерій Жидков (на псевдонім Тамбовський вовк).

Про це пишуть Волинські новини

Концерт відомого телеведучого та автора сценаріїв для шоу «Студії квартал 95» відбувся в п’ятницю, 6 грудня, у розважальному центрі «Промінь».

Насамперед публіку закликали вимкнути свої телефони, натомість увімкнути позитивний настрій.

Як поділився Валерій Жидков, раніше він відвідував Луцьк лише разом із акторами «Кварталу», а от із власною гумористичною програмою виступає перед лучанами вперше:

«Спасибо вам за то, что пришли. Я надеюсь, что количество людей в процессе концерта будет увеличиваться, и не только благодаря темноте… Программа называется «Гуднайтшоу». В чем заключается шоу? Сначала я выхожу на сцену, а вы просто сидите в зале, да й в принципе – все. Это все активности, предусмотренные на сегодняшний вечер. Единственное – иногда можно аплодировать, а в идеале – смеяться».

Розпочав гуморист із розповідей про рекламу. Він зазначив, що телевізійна реклама ґрунтується на жіночій логіці, адже 70% всіх покупок, здійснених в інтернет-магазинах чи супермаркетах, роблять саме жінки. Як приклад він навів рекламу ліків від втоми для жінок.

Окрім того, рекламодавці грають на трьох основних інстинктах людини – це їжа, секс і страх:

«Суть рекламы, основанной на страхе, – купи или умри».

Щодо побудови випуску новин, то Валерій Жидков зауважив, що весь новинний блок сучасних телеканалів можна умовно розділити на чотири частини: перша – у країні повна дупа, друга – у регіонах країни повна дупа, третя – яка дупа за кордоном, четверта – у зоопарку народилася панда.

Як зауважив ведучий, за його спостереженнями, чим тоншим стає телевізор, тим плоскіше те, що показують по ньому, тому можна впевнено сказати, що ми те, що дивимося.

Торкнувся актор і теми розваг. Так, у минулому, до прикладу в Середньовіччі, існували тільки два типи розваг: бродячий цирк і показова страта на головній площі міста. Натомість сьогодні простір пропонує нам безкінечну кількість варіантів для проведення вільного часу.

Як пригадав Валерій Жидков, нещодавно йому випала нагода подивитися цікавий порнофільм, який він зміг оцінити з погляду режисури, сценарію, костюмів, зйомок і декорацій. Урешті гуморист дійшов висновку, що жанр переглянутої ним стрічки – порнокатастрофа:

«Космический корабль – шикарная компьютерная графика, звёзды, планеты, Млечный путь. В корабле – инопланетяне, у них – шикарный грим, металлическая кожа и такие красные глаза с вертикальными зрачками, как у змеи. Звучит музыка и она чётко дает понять, что это плохие инопланетяне. Их корабль приближается к Земле. Композитор нагнетает, и ты реально начинаешь переживать за судьбу человечества. А понимание, что это все-таки порно, делает твою тревогу еще более тревожной.

Корабль садиться на пустырь, вокруг ночь... И эти шестеро инопланетян идут по пустырю, и я слышу, как с каждым их шагом бюджет фильма – дзинь-дзинь-дзинь. А они все идут. Дзинь. А собственно сам порнофильм еще не начался…

Наконец-то на пути инопланетян постает какой-то кабак. Обычное дело на пустыре. И в этом кабаке отдыхают плохие девочки. Девочек тоже шестеро. Ну совпало. Они вызывающе одеты, накрашены, раскрепощены, и кроме них в кабаке – только карлик в годах, который играет на пианино. То есть, если бы вдруг инопланетяне не прилетели, было би крайне непонятно, куда девочки так наряжались.

При появлении инопланетян карлик почувствовал неладное и спрятался под рояль. Ему это было не сложно. Инопланетяне увидели девушек, девушки увидели инопланетян, вспыхнула страсть. Оказалось, что, несмотря на миллионы световых лет между нашими планетами, так сказать устройства полностью совместимы. И где-то на шестой минуте фильма произошёл собственно первый массовый контакт землян с другой цивилизацией.

Казалось бы, я как зритель должен был расслабиться и радоваться тому, что жанр фильма наконец-то проявился, причём в полной красе, но вместо этого я поймал себя на том, что я напряжённо сижу и думаю: только бы они не нашли карлика».

Згодом ведучий торкнувся теми новітніх технологій і спробував передбачити, що чекає на людей, якщо секс-роботи зможуть витіснити живих сексуальних партнерів.

Останнє, про що говорив Валерій Жидков, – це виховання дітей, зокрема за допомогою традиційних казок. Він шукав сенсу в таких відомих дитячих казках, як «Червона Шапочка», «Троє поросят» та «Курочка Ряба».

Поділився комік і власним батьківським досвідом:

«У меня две девочки. В сумме с мамой и бабушкой – четыре женщины на 100 квадратных метров. Плюс мы с котом, которого после унизительной операции сложно назвать мужчиной. Такое общество выработало в меня определённые привычки – теперь прежде, чем войти в любую дверь, я обязательно в нее стучу, потому что жизнь научила меня, что за каждой закрытой дверью может кто-то мыться, переодеваться или сидеть на горшке.

Есть мнение, что быть отцом дочерей – это невероятная удача и благословение свыше. Да, действительно, это здорово, но это здорово ровно до того момента, когда твоей дочери не исполниться 14 лет. В этот момент все папы мальчиков вокруг самодовольно расправляют плечи, а ты превращаешься в последнего параноика.

Дочка, как дела в школе? «Папа, мы с Андреем с 9–Б будем защищать проект о озоновом слое». А ты думаешь: что задумал этот прыщавый ублюдок? И у тебя есть все основания подозревать его в чем угодно, потому что ты сам не так давно был прыщавым ублюдком».

Насамкінець Валерій Жидков закликав усіх менше дивитися телевізор, а більше присвячувати часу одне одному, аби наші діти стали кращими за нас.

Він також подякував лучанам за теплий вечір і висловив сподівання, що зустріч наступного року буде не менш теплою.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, гумор, квартал 95, луцьк
В тему

Останні матеріали