25 Червня 2019
Новини

«Гіпсович»: Притула не втрачає почуття гумору навіть після перелому (фото)

«Гіпсович»: Притула не втрачає почуття гумору навіть після перелому (фото)

Шоумен Сергій Притула, який нещодавно зламав ногу, змушений пересуватися в гіпсі.

Про це повідомляє РБК Україна.

Леся Нікітюк вирішила провідати свого колегу і друга – співведучого Сергія Притулу. Нагадаємо, що шоумен Сергій Притула кілька днів тому засмутив прихильників новиною – телеведучий зламав ногу.

На даний момент Притула змушений пересуватися в гіпсі. До речі, нещодавно Притула опублікував кумедне фото, судячи з яких – шоумен не дуже стурбований таким сумним фактом. Ведучий сфотографувався в компанії дітей, які замалювали його гіпс на нозі милими малюнками.

Леся Нікітюк також не кидає в біді свого колегу, провідавши його в нелегкий період. Так, на своїй instagram-сторінці в розділі сторіз телеведуча опублікувала кілька кумедних фото.

На першому фото Леся позує, судячи з усього, в ліфті. В руках у неї – великий торт з ягодами.

На наступних знімках Нікітюк вже позує в компанії з Притулою. Притула бадьоро стоїть на одній нозі, в руках тримає палицю для опори, він широко посміхається.

«Сергій Гіпсович», - з гумором підписала фото Нікітюк.

При цьому сама Леся одягнена досить екстравагантно і навіть відверто. Здається, що на Лесі – спідня білизна чорного кольору: короткий топ, ультра короткі шорти. На плечі накинута біла сорочка. Виглядає дуже по-домашньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мій батько помер від раку», – Сергій Притула

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, суспільство, Фото
В тему