6 Грудня 2019
Новини

У Києві чоловік привів нову знайому на квартиру, власницю якої вбив (фото)

У Києві чоловік привів нову знайому на квартиру, власницю якої вбив (фото)

У Києві жінка у мережі познайомилася з чоловіком, який привів її в квартиру, а потім – почав погрожувати і показав тіло в коморі.

Вона звернулася в поліцію вночі 6 грудня, запевнивши, що бачила труп жінки. Про це написало видання "Інформатор".

Коли прибули правоохоронці, інформація підтвердилася. В одній з квартир на 14 поверсі в коморі знаходилося тіло з пакетом на голові, а шия була замотана шарфом. Воно було заховано серед речей. З'ясувалося, що це 82-річна власниця помешкання.

У Києві чоловік на побаченні показав труп з пакетом на голові

Заявниця розповіла, що після знайомства через інтернет чоловік привів її в квартиру. Там він почав погрожувати і показав труп. Жінці вдалося втекти і дістатися додому.

Пізніше поліцейські затримали 24-річного підозрюваного. Чоловік був спійманий на вулиці Якуба Колоса, 17. Спочатку він заперечував свою причетність до злочину, але потім – зізнався.

З'ясувалося, що підозрюваний періодично заходив до жінки похилого віку і приносив їй продукти. За словами затриманого, одного разу між ним і загиблою трапилася сварка, в ході якої чоловік штовхнув жінку. Вона впала і знепритомніла. Після цього чоловік замотав потерпілій шию шарфом і сховав жінку в шафі.

Водночас, за попередньою інформацією, жертва загинула саме від удушення. Інформація про те, навіщо підозрюваний привів нову знайому в цю квартиру, буде встановлена.

У Києві жінка через сайт познайомилася з чоловіком, який привів її в квартиру на вулиці Зодчих, 68

У квартирі чоловік почав погрожувати жінці і показав їй труп

Це було тіло господині квартири

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, київ, Надзвичайні події
В тему