28 Листопада 2019
Новини

Обмін полоненими «всіх на всіх» – переговори на фінальній стадії

Обмін полоненими «всіх на всіх» – переговори на фінальній стадії

Перемовини щодо обміну полоненими "всіх на всіх" між Україною і Росією перейшли на фінальну стадію.

Відзначається, що Україна готова передати "приблизно 250 людей в обмін на 100", пише РБК-Україна з посиланням на росЗМІ.

"Зараз важливе питання - обмін всіх встановлених на всіх встановлених осіб між Києвом і Донбасом. Списки вже узгоджені і затверджені", - йдеться в повідомленні.

Узгодженням списків займається Тристороння контактна група, яка проводить регулярні зустрічі в Мінську, останній раз вона збиралася в середу 27 листопада. У неї входять представники Росії, України, ОБСЄ, "ДНР / ЛНР".

Раніше повідомлялось, що на нормандської зустрічі в Парижі закріплять "формулу Штайнмайера" та обговорять обмін полоненими між Києвом і Донбасом.

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський назвав ключові питання нормандської зустрічі. За його словами, українська делегація спробує отримати список полонених зі строками їх повернення і домогтися перемир'я на Донбасі.

Раніше міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко заявив, що Україна на нормандської зустрічі готова піти на компроміс, який принесе прогрес на Донбасі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему