27 Листопада 2019
Новини

Сльози Могилевської сколихнули мережу (фото)

Сльози Могилевської сколихнули мережу (фото)

Під час виконання Гімну перед дефлімпійською збірною України співачка Наталія Могилевська через емоції аж розплакалася.

Про це повідомляє 24 канал.

Як відомо, спортсмени з вадами слуху вирушили до Італії, де представлятимуть Україну на XIX зимових Дефлімпійських іграх. Змагання пройдуть з 12 грудня в трьох містах Мадезімо, К'явенна та Санта-Катерина-Вальфурва. За традицією, перед від'їздом збірна влаштувала урочисті проводи, на які запросила співачку Наталію Могилевську.

Артистка виконала авторську версію національного гімну України. Допомагали Могилевській в цьому представники Talant School та діти з громадської організації "Відчуй". Під час виконання пісні співачка розчулилась. 

"Без сліз мені виступити не вдалося. Сьогодні проводжала дефлімпійців в Італію на зимові змагання. Заспівала пісню Кузьми на мові жестів і вивчила кілька фраз вітання, але найбільше я пишалася тим, що національна команда вибрали мій текст гімну України для поїздки на Дефлімпіаду 2019. Бажаю всім успіху, перемоги нашої збірної. А ви – дефлімпійці і параолімпійці – мої герої. Назавжди в моєму серці. Будьте здорові і прославляйте Україну на весь світ!" – поділилась враженнями Наталія Могилевська на інстаграм-сторінці. 

На концерт Наталія Могилевська прийшла в ефектній сценічній сукні, розшитій синіми паєтками. Вбрання артистка вже не вперше демонструє публіці. Так, під час шоу "Танці з зірками 2019" Наталія Могилевська постала перед глядачами у такій же сукні. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, Фото, Україна
В тему