27 Листопада 2019
Новини

У Луцьку жінка обманом отримала понад 100 тисяч соцдопомоги

У Луцьку жінка обманом отримала понад 100 тисяч соцдопомоги

Волинянка не вказала в декларації відомості про належний їй будинок та земельну ділянку.

Зловмисниці слідчі повідомили про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 3, 4 ст. 358 та ч. 1, 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Справу з обвинувальним актом скеровано до суду. Підозрюваній загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі, пише ІА Волинські новини.

Під час досудового розслідування слідчі поліції встановили, що 38-річна жителька обласного центру Волині з метою отримання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, подала до департаменту соціальної політики Луцької міської ради завідомо підроблені офіційні документи. Зокрема, правопорушниця не вказала в декларації відомості про належний їй будинок та земельну ділянку, що позбавило б її права на отримання вказаної соціальної допомоги.

Своїми діями зловмисниця завдала територіальній громаді міста Луцьк в особі Департаменту соціальної політики Луцької міської ради матеріальну шкоду на понад 100 тис. грн.

Слідчі поліції повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 3, 4 ст. 358 та ч. 1, 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів та шахрайство, відповідно. З метою гарантії відшкодування збитків державі накладено арешт на майно підозрюваної.

Справа з обвинувальним актом скерована до суду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк
В тему