Відео

Українку виманили в США і дали 20 років: знімала для бойфренда порно із 2-річною дочкою (відео)

Українку виманили в США і дали 20 років: знімала для бойфренда порно із 2-річною дочкою (відео)

20 років за ґратами за порноролики із власним дворічним дитям.

У США суд виніс вирок українці, яка знімала відверті відео зі своєю дворічною дочкою, ішлося у сюжеті новин на «112 канал. Україна».

За даними прокуратури США, киянка Олена Каліченко, якій на момент злочину було 27 років, знімала порноролики зі своєю дворічною донькою. Відео вона надсилала своєму 50-річному американському бойфренду, ріелтору Джозефу Валеріо.

«Той щедро платив українці за пікантні ролики. Слідчі з’ясували, що жінка отримала 8 тис. дол. за два десятки коротких кліпів та ще 12 тис. дол. – за диск, на якому містилося відверте відео дитини. Цей диск жінка послала бойфренду поштою. Про заборонене відео дізналися правоохоронці, за справу взялося ФБР», – розповів кореспондент телеканалу наживо із Вашингтона.

За його інформацією, Валеріо заарештували майже одразу і засудили до 60 років в’язниці. Щоб затримати Олену, її довелося виманити до США: жінці повідомили про затримання Валеріо, сказали, що в її інтересах прилетіти і свідчити проти чоловіка, а щойно киянка зійшла з трапа літака в Нью-Йорку, її було затримано.

Як відзначив кореспондент, суд стосовно українки тривав кілька років, і зараз її ув’язнили на 20 років з подальшою депортацією до України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, суспільство
В тему

Останні матеріали