26 Листопада 2019
Новини

Відома луцька маркетологиня оголосила війну плагіату (фото)

Відома луцька маркетологиня оголосила війну плагіату (фото)
Анна Рудень

У понеділок в луцькій бізнес-тусівці на фейсбуці спалахнув скандал. Місцеве агентство поцупило допис в команди інших спеціалістів. Скопіювали грубо: ідею, текст, пунктуацію і навіть емоджі. У відповідь відома маркетологиня оголосила війну цьому плагіату.

В інтернеті постійно крадуть і що тут такого? - скажете ви.

Виявилось плагіатори не на тих натрапили, адже скопіювали допис у marketing.bar.А це унікальний і запатентований бізнес-проєкт: мобільна маркетингова агенція. Ми поспілкувались із його засновницею Анною Рудень. Вона так коментує цю ситуацію:

«Раніше я б посміхнулась: нас копіюють – значить ми попереду. Але не цього разу! marketing.bar - особливий тип надання послуг SMM - мобільна маркетингова агенція, концепція якої немає аналогів в Україні.

cторінка marketing.bar в Instagram
cторінка marketing.bar в Instagram

Назва якраз проходить процес державної реєстрації та патентування. Над marketing.bar працює шість спеціалістів, вони розробляли стратегію, креатив, писали оригінальні тексти під дану ідею. Проігнорувати крадіжку нашого контенту – це знецінити їхню працю. А я ціную свою команду, партнерів і буду їх захищати».

Знайдіть 10 відмінностей

оригінальний допис
оригінальний допис

варіант копіювальників
варіант копіювальників

 

Реакція на плагіат не забарилася

допис Анни Рудень у Facebook
допис Анни Рудень у Facebook

Такі ситуації трапляються вже не вперше у Луцьку. Закликаємо не боятися і розповідати про таких «героїв», а ще краще – цінувати  інтелектуальну власність й створювати власний продукт.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Фото, луцьк, Таблоїд
В тему