26 Листопада 2019
Новини

У Луцьку підписали меморандум про співпрацю з Фондом енергоефективності (фото)

У Луцьку підписали меморандум про співпрацю з Фондом енергоефективності (фото)

Розвиток програм енергомодернізації та підтримки ОСББ є пріоритетним для Луцька.

Досвід Луцька переймають в інших містах, а фахівці міжнародних організацій помічають, що Луцьк традиційно знаходиться на перших сходинках в рейтингах програм підтримки ОСББ та розвитку енергоощадних заходів, повідомляє Григорій Недопад у Facebook.

У Луцьку зробили ще один крок у цьому напрямку, підписавши Меморандум про співпрацю між Фондом енергоефективності та міською радою.

У Луцьку вже є 435 ОСББ, які обслуговують 450 багатоквартирних будинків. Постійно напрацьовують нові програми, які розкриють ще більше можливостей для розвитку ОСББ.

У 2020 році продовжить діяти існуюча програма підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Свого часу разом із віце-президентом всеукраїнської ради голів ОСББ Романом Бондаруком та виконавчим директором асоціації міст України Олександром Слобожаном домоглися збільшення обсягів фінансування фонду енергоефективності, а отже, можливостей для утеплення і модернізації житлових будинків стало значно більше.

У Луцьку активно діють програми з відшкодування до 30% вартості робіт з енергозбереження в житлових будинках. А нова співпраця із залученням європейських інвестицій сприятиме подальшому розвитку програм енергозбереження, економії на енергоносіях, скороченню витрат на комунальні послуги, дозволить змінювати не тільки зовнішній вигляд будівель, але і модернізувати внутрішні мережі та комунікації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему