24 Листопада 2017
Новини

Луцьк отримав перший транш позики на енергозбереження

Луцьк отримав перший транш позики на енергозбереження

Отримано перший транш позики у рамках проекту «Підвищення енергетичної ефективності закладів бюджетної сфери міста Луцька».

У рамках проекту «Підвищення енергетичної ефективності закладів бюджетної сфери міста Луцька» отримано перший транш позики в сумі 3 000,0 тис. грн на виконання робіт з енергозбереження. Зокрема, на встановлення зовнішніх огороджувальних конструкцій у ДНЗ № 27, ДНЗ № 31, Луцькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 1. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.  

Кредитний і грантовий договір між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Луцькою міською радою був підписаний минулого року – 26 грудня. Сума кредиту – 10 млн грн, гранту – 195 917 євро.

В рамках Проекту передбачається проведення комплексу робіт, спрямованих на відновлення нормативного рівня освітленості в навчальних приміщеннях шляхом модернізації систем освітлення зі встановленням сучасних світлодіодних світильників. А також на підвищення ефективності роботи систем теплопостачання шляхом встановлення індивідуальних теплових пунктів та заміни або відновлення теплової ізоляції на трубопроводах і поліпшення теплотехнічних показників огороджувальних конструкцій будівель шляхом здійснення заходів із термомодернізації будівель.

До 15 грудня очікується отримання грантових коштів.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему