22 Листопада 2019
Новини

Фото благодійного «Осіннього балу – 2019» в Луцьку (фото)

Фото благодійного «Осіннього балу – 2019» в Луцьку (фото)
«Осінній бал – 2019»

У Луцьку відбувся довгоочікуванний «Осінній бал – 2019» для дітей та молоді з інвалідністю.

Цього разу на СК «Арена спорт», що в приміщенні Культурно-розважального центру «Adrenalin City»,  22 листопада на паркет вийшли 137 людей, повідомили організатори.

Партнерами людей з інвалідністю стали не лише батьки, але й військовослужбовці Національної Гвардії України, місцеві чиновники та представники ЗМІ.

Цьогоріч участь у взяли участь громадські організації міста Луцька «Сильні діти», «Повір у себе», «Янголята», батьків дітей із Синдромом Дауна, «Кольорова капустинка», «Джерело життя» та Луцький навчально-реабілітаційний центр. Вони дивували на танцмайданчику виконанням звичайного та віденського вальсів, менуету та полонезу. Сюрпризом стануть номери, які не належать до класичних танців, що виконували на балах. Серед гостей «Осіннього балу – 2019» – перша «Міс України на візку» Руслана Фарина, яка, до слова, є уродженкою Волинського краю, лідери гуртів «Quant» Андрій Чмут (Київ) та «Чорні черешні» Юрій Поліщук (Луцьк).

Наприкінці свята усі присутні змогли спробувати свої сили в мистецтві танцю та разом із відомим волинським хореографом Олександром Кашевським та розучити кілька па.

Захід відбувався за сприяння Луцької міської ради.

«Осінній бал – 2019»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Таблоїд, Фото
В тему