29 Вересня 2018
Новини

Полонез від особливих діток, вальс із воїнами, майстер-клас від Влада Ями: як у Луцьку відбувся «Осінній бал»

Полонез від особливих діток, вальс із воїнами, майстер-клас від Влада Ями: як у Луцьку відбувся «Осінній бал»

У Луцьку відбулося грандіозне танцювальне дійство для діток з особливими потребами. Такий захід зініціював голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Бал у Луцьку

На арені ролердрому в торгово-розважальному центрі «ПортCitу» учора ввечері було людно: сотні дівчат у святкових сукнях, хлопці – у білих сорочках з метеликами на шиях. Усі вони очікували неймовірного вечора.

Влад Яма

«Осінній бал» для діток із особливими потребами у Луцьку проходив уперше. Тому кожен з малечі хотів продемонструвати своє вміння танцювати, кожен хотів показати, чого навчився на тренуваннях і кожен хотів, аби саме йому аплодували усі глядачі.

Осінній бал

Варто сказати, що танці особливих дітей були справді дуже чарівними, трепетними, ніжними, зворушливими. Хлопчики і дівчатка намагалися приховувати своє хвилювання, а коли зала вибухала оплесками, вони неймовірно раділи і посмішки не сходили з їхніх облич упродовж усього дійства.

Виступ

Захід розпочався із вітальних слів голови Волинської ОДА Олександра Савченка, який зауважив, що він захоплюється дітками, котрі взяли участь у святі, їхньою силою волі, жагою до життя. Та додав, що планує зробити «Осінній бал» традиційним.

Особливі діти

На балу

Після слів привітання діти почергово виходили на сцену, аби представити  громадські організації, учасниками яких вони є. Зокрема, у полонезі кружляли: малеча із ГО батьків дітей із синдромом Дауна, ГО «Янголята», «Повір у себе», «Джерело життя», вихованці хореографічної студії «Медея» комунального закладу «Луцький навчально-реабілітаційний центр».

Бал

ПортСіті

Вечір танців продовжили театралізованою постановкою «Подорож крізь віки» від дітей із зразкового художнього колективу – ансамблю бального танцю «Лілея» комунального закладу «Луцька ЗОШ І–ІІ ст. № 11 – колегіум». Перед присутніми виступили і учасники ГО «Янголята», котрі  станцювали неймовірно ліричний танець «Кришталевий вальс».

Танці

Виступають особливі діти

Найбільше захоплення у глядачів викликав вальс, котрий виконали дівчата на візочках із учасниками АТО. Цей виступ настільки розчулив присутніх, що багато хто не зміг стримати сльози. По завершенні танцю арена наповнилася гучними оплесками і криками «Молодці!».

Учасники АТО і дівчата на візках

Вальс атовців

Між танцювальними виступами свої пісні дарували учасники вокального шоу «Голос» – Антон Копитін та Марія Хурсенко.

Найочікуванішим гостем дійства був відомий танцівник Влад Яма. Він багато жартував із присутніми, взаємодіяв з дітками, а також провів майстер-клас із польки. Потому похвалив діток і зауважив, що давно не бачив такої кількості усмішок. Після майстер-класу всі охочі змогли сфотографуватися із знаменитістю.

Влад Яма в Луцьку

Свято завершилося врученням дипломів від голови Волинської ОДА Олександра Савченка учасникам «Осіннього балу».

Нагороджує Савченко

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, осінній бал, діти
В тему

Останні матеріали