22 Листопада 2019
Новини

Популярний український курорт затопило (фото, відео)

Популярний український курорт затопило (фото, відео)

У курортному місті Кирилівка у Запорізькій області через штормову погоду затопило біля сорока баз відпочинку. У деяких місцях рівень води сягнув до 80 метрів.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС області. Рівень води на базах відпочинку, розташованих на Федотової косі, становить від 0,5 до 1 метра.

"Станом на 11:00 22 листопада на території смт Кирилівка штормова погода не стихає: посилення східного вітру 20 м/с, пориви вітру до 28 м/с призвели до підвищення рівня води на Федотовій косі. Наразі орієнтовно на 30-40 базах відпочинку рівень води становить від 0,5 до 1 метру. Бази відпочинку не працюють", – йдеться у повідомленні.

Шторм у Кирилівці
Шторм у Кирилівці

До того ж рятувальники додали, що о 08:40 надійшла інформація про двох охоронців бази відпочинку "Мрія" на Федотовій косі, які через підняття рівня води не можуть самотужки покинути базу.

"Рівень води досягав від 50-80 см. Рятувальники, які прибули на місце події, надали чоловікові та жінці спецодяг, щоб подолати відстань до сухої поверхні, після цього бійці ДСНС супроводили людей на автовокзал. Зараз їхнім життям нічого не загрожує", – додали у ДСНС

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Шторм разбушевался: в Кирилловке затопило базы и дорогу на Бирючий ______ Много баз на Федотовой косе затопило, дороги на Бирючий остров тоже сейчас нет: все в воде. Плиты и ограждения у моря повалились. По словам очевидцев, ветер настолько сильный, что не дает открыть двери в машине. Рабочие быстро покидают базы и уезжают подальше с косы. Видео: @romankolesnik15 ____ #zptoday???? #запорожьесегодня????#zptoday #запорожьесегодня #зп #новостизп #новости #кирилловка #бирючий #погода #шторм

Публикация от Запорожье сегодня???? (@zptoday)

Шторм у Кирилівці
Шторм у Кирилівці

Шторм у Кирилівці
Шторм у Кирилівці

Шторм у Кирилівці
Шторм у Кирилівці

Шторм у Кирилівці
Шторм у Кирилівці

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали