20 Листопада 2019
Новини

В кафе у луцькому «Промені» масове отруєння, підозрюють сальмонельоз

В кафе у луцькому «Промені» масове отруєння, підозрюють сальмонельоз

До інфекційної лікарні у Луцьку госпіталізували  шість чоловік, які ймовірно отруїлися у закладі «George’s Club», розташованому у розважальному центрі «Промінь»

Про це пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

Попередньо цю інформацію підтвердила завідувач санітарно-карантинного відділу Волинського обласного лабораторного центру Валентина Новачевська.

За її словами, 19 листопада фахівці лабораторного центру отримали повідомлення про те, що до інфекційної лікарні госпіталізували 6 осіб. Усі вони були відвідувачами закладу «George’s Club».

«Це ще не остаточна цифра потерпілих, люди ще звертаються. Ми повідомили про випадок у відповідні структури, відібрали необхідні проби, у тому числі й у персоналу. Є підозра на сальмонельоз. Закладу ми рекомендували закритися, але вони чомусь цього не зробили», - зауважила Валентина Новачевська.

У закладі «George’s Club» ж відзначили, що дізналися про ситуацію випадково й вважають, що насправді отруєння не було. Мовляв, ніхто з відвідувачів до них зі скаргами не звертався. Додали, щоправда, що фахівці і справді відібрали проби для аналізів. Але, на переконання адміністратора закладу, це робили це лише через те, що змушені реагувати на повідомлення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сальмонельоз, луцьк, Волинь, отруєння, Надзвичайні події, кафе
В тему