4 Листопада 2019
Новини

Влад Яма визнав роман із Наталією Могилевською (відео)

Влад Яма визнав роман із Наталією Могилевською (відео)

Український хореограф і суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма знову станцював з Наталією Могилевською на паркеті.

Про це пише Clutch.

Відомий український танцівник і хореограф Влад Яма став популярним ще більше десяти років тому завдяки проекту «Танці з зірками». Будучи на той момент професійним бальним танцівником і переможцем десятка конкурсів, Влад все ж був невідомий для широкого кола громадськості. Однак в 2006 році його завдяки щасливому випадку покликали на кастинг нового телешоу, яке незабаром стало легендарним.

Потрапляння Влада Яма на «Танці з зірками» було не інакше, як доленосним, оскільки його партнерка Наталія Могилевська не повинна була брати участь в шоу - її взяли в останній момент, коли один із затверджених раніше учасників отримав травму і не зміг брати участь в змаганні .

Так, завдяки нещастю однієї людини, Влад Яма прославився на всю країну. Їх пара з Наталією Могилевською виявилася однією з найсильніших. Разом вони дійшли до фіналу, але поступилися перемогою Володимиру Зеленському з Оленою Шоптенко.

Вчора, 3 листопада, на 1 + 1 показали новий випуск шоу «Танці з зірками». Як повідомлялося раніше, до Тіни Кароль і Юрію Горбунову в якості ведучої з балкона приєдналася популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко. Однак головним сюрпризом вечора виявилося не це.

На паркет шоу через 13 років після участі вийшли Влад Яма та Наталя Могилевська. Артистка виконала пісню «Я сама», яку вона написала після участі в проекті і часто виконувала після цього на своїх концертах разом з Владом Ямою, який танцював на сцені. У профайлі перед виступом суддя шоу вперше зізнався, що у нього був роман зі своєю партнеркою.

Зустрілися Могилевська і Яма на паркеті «Танці з зірками», як старі добрі друзі. Спершу співачка виконала перший куплет композиції, а потім вони разом з Владом станцювали запальну самбу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: танці з зірками, Таблоїд, Україна, Відео
В тему