31 Жовтня 2019
Новини

Емілія Кларк розкрила секрет найгучнішого кіноляпу «Гри престолів» (фото)

Емілія Кларк розкрила секрет найгучнішого кіноляпу «Гри престолів» (фото)

Після місяців обговорень, колючих жартів і мемів актриса Емілія Кларк розповіла, звідки ж насправді на знімальному майданчику «Гри престолів-8» взявся пластиковий стакан з кавою, який пізніше потрапив в одну зі сцен серіалу і став найгучнішим його кіноляпом.

Про це пише Апостроф.

Раніше автори саги стверджували, що в перерві між зйомками Кларк, яка зіграла в серіалі Дейенеріс Таргаріен, замовила на майданчик трав'яний чай і просто забула стакан на столі. Але ні, пізніше, коли команда святкувала свій успіх на премії Emmy, справжню історію кіноляп актрисі розкрив Конлет Хілл (майстер над шептунами Варіс).

Як розповіла актриса на шоу Джиммі Феллона, свого часу визначити винуватця на майданчику авторам серіалу не вдалося: хтось звинувачував Софі Тернер (Санса Старк), вона намагалася все звалити на Кіта Харінгтона (Джон Сноу), пізніше вже з'явилася версія про трав'яному чаї Емілії Кларк. Уже після премії Emmy Конлет Хілл сам прийшов до неї з повинною:

«Це була кава Конлета. Він так сказав! - посміялася Кларк. - Каже: «Боюся, що це так. Прости, дорогенька. Я не хотів нічого говорити, на тебе ж стільки всього навалилося».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гра престолів, емілія кларк, кіноляп, Світ
В тему