31 Жовтня 2019
Новини

Жінка мало не відкусила пеніс ґвалтівнику, а потім встромила ножа йому в дупу (відео)

Жінка мало не відкусила пеніс ґвалтівнику, а потім встромила ножа йому в дупу (відео)

61-річний мешканець США Денніс Гленн Слейтон звинувачується в спробі зґвалтування жінки, яку посадив в машину на автозаправній станції міста Грінвілль і обіцяв підвезти до її дому.

Однак замість цього Слейтон, що має велике кримінальне минуле, приставив до її горла ніж і привіз в своє житло, повідомляють Новости Израиля з посиланням на офіс шерифа округу Грінвілль.

Слейтон, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за содомію і спроби зґвалтування, погрожував зарізати взяту в заручниці жінку, якщо та відмовиться втілювати в життя його сексуальні фантазії.

Однак полонянка проявила хоробрість: вона схопила пеніс ґвалтівника зубами і ледь не відкусила повністю, після чого скористалася його ж ножем, який встромила злочинцеві в зад.

Слейтон так описав цю подію в бесіді з журналістами: «Дуже погана історія, просто трагедія. Я був на краю загибелі».

Постраждала, гола і закривавлена, бігла по вулиці, стукаючи в будинку, поки не добралася до місцевої закусочної, куди і викликала поліцію. Правоохоронці пішли по сліду злочинця і знайшли Слейтон, який ледь не помер в своєму будинку від втрати крові. Тhe Greenville News пише, що він був доставлений в лікарню і Перенс операцію, проте про його стан преса не повідомляє.

У разі, якщо злочинець залишиться в живих, йому пред'являть звинувачення у викраденні і сексуальному насильстві при обтяжуючих обставинах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сша, приколи, Відео, згвалтування
В тему

Останні матеріали