24 Вересня 2019
Новини

«Як це бути повією власної матері»: Демі Мур зізналася, як її зґвалтували у 15 років

«Як це бути повією власної матері»: Демі Мур зізналася, як її зґвалтували у 15 років

У відвертому інтерв'ю на телешоу «Good Morning America» Демі Мур розповіла, що у віці 15 років у своєму будинку вона стала жертвою зґвалтування.

Злочинець стверджував, що заплатив її матері 500 доларів, пише The Guardian.

56-річна голлівудська зірка зробила шокуючу заяву, обговорюючи публікацію її мемуарів «Навиворіт» («Inside Out»). Актриса розповіла, що повернувшись додому, виявила в квартирі знайомого своєї матері. Зґвалтувавши дівчинку, злочинець сказав, що зробив це за згодою її матері.

У книзі Демі Мур пише: «Це було згвалтування. І руйнівна зрада, розкрита жорстоким запитанням цієї людини: «Як воно, бути повією власної матері за 500 доларів?»

Мур зізнається, що її мати була алкоголічкою і в підлітковому віці водила її в бари, щоб чоловіки їх помітили. Вона померла в 1998 році.

На питання, чи вірить вона чоловікові, Мур відповіла: «Думаю, в глибині душі - ні. Я не думаю, що це була просто угода. Але вона все ж його впустила і нашкодила мені».

Демі Мур була однією з найуспішніших актрис 1990-х завдяки головним ролям у фільмах «Привид» і «Непристойна пропозиція». Вона присвятила книгу мемуарів матері, а також трьом дочкам від колишнього чоловіка Брюса Вілліса.

Актриса згадує, що перша спроба самогубства її матері сталася, коли їй було 12 років. Саме її втручання врятувало жінці життя.

«Я пам'ятаю, як використовувала свої пальці, маленькі дитячі пальці, щоб дістати з рота матері таблетки, які вона намагалася проковтнути», - пише Мур у книзі.

У студії «Good Morning America» вона сказала, що пізніше подібне відбувалося багато-багато разів: «Моє дитинство закінчилося. Це був переломний момент».

У книзі Мур пише про свої власні спроби впоратися зі згубними залежностями: в середині 1980-х актриса пройшла реабілітацію від алкоголізму і наркоманії, але в 2012 році її життя знову почало розпадатися після розлучення з Ештоном Катчером.

«Мої діти перестали розмовляти зі мною, і я важила 46 кілограм, - згадує зірка. - Основне питання, яке виникло переді мною: як я сюди потрапила? Я осліпла, я втратила себе».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, демі мур, згвалтування, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали