31 Жовтня 2019
Новини

Юну волинянку «поховали заживо»

Юну волинянку «поховали заживо»
Газета «Твій вибір»

Вона вижила і стала радіоведучою. Ще більше вражаючих історії у свіжому номері газети "Твій вибір".

Після вибуху в Чорнобилі 20-річну Таню скосила невідома хвороба. «Виробіть інвалідність, то хоч матимете, за що похоронити»,

– радили батькам односельці. Але дівчина з маленького поліського села не просто вижила – стала спортсменкою та радіоведучою. Яке диво витягнуло волинянку з того світу – дізнаєтеся у свіжому номері газети «Твій вибір».

 Із 11 листопада у громадському транспорті Луцька проїхатися можна тільки з електронним квитком. Де його придбати?

Куди за квитком звертатися пільговикам і які документи при собі мати? Як будуть їздити учні і студенти – роз’яснення знайдете на 2 сторінці тижневика «Твій вибір» від 31 жовтня.

«Та мені з тобою навіть гидкоцілуватися!»

– сказала дівчина однокласникові, який запропонував одружитися. Після почутого юнак хотів скоїти самогубство. Але саме цей ляпас від коханої допоміг хлопцеві стати мільйонером. Який несподіваний поворот стався у стосунках пари, коли вони випадково зустрілися через 20 років? Інтригу розкриє четверговий випуск газети «Твій вибір».

Як серед різних сортів картоплі вибрати ту, що запобігає ракута серцевим захворюванням?

Чи можливо «на око» визначити вміст у картоплі нітратів?Чи варто українцям боятися, що на їхній стіл потрапить картопля з ГМО? І в яких бульбинах містяться «пігулки молодості» ?Поради від експертів пропонує сторінка «Актуально», що у свіжому номері газети «Твій вибір».

Кров, мозок і шматки черепа на дорозі!

Успішний фермервистрелити собі в голову з мисливської рушниці та осиротити єдину доньку? Що підштовхнуло чоловіка до такого відчайдушного кроу?

Моторошна історія і трагічна розв?язка – у газеті «Твій вибір», придбати яку можна вже цього четверга в місцях продажу преси.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: газета, луцьк, змі
В тему