30 Жовтня 2019
Новини

Відверте зізнання Олі Полякової про свою першу шлюбну ніч вразило мережу

Відверте зізнання Олі Полякової про свою першу шлюбну ніч вразило мережу

Українська співачка Оля Полякова приголомшила заявою про те, що почала зустрічатися зі своїм чоловіком Вадимом ще тоді, коли він був одружений.

Але на цьому шокуючі подробиці з особистого життя 35-річної знаменитості не закінчуються, передає радіо Люкс.

Артистка вирішила розказати й про свою першу шлюбну ніч, яка виявилася зовсім не такою, якою її собі уявляють дівчата у підлітковому віці.

Як з’ясувалося, одразу після завершення весільного гуляння новоспечене подружжя дуже сильно посварилося, тому першу шлюбну ніч закохані провели порізно.

«Боже, ми так посварилися у першу шлюбну ніч! Ну, по-перше, це була не ніч, це був день. Всі гуляли, і о сьомій ранку ми прийшли додому і дуже сильно посварилися, тому спали в різних кімнатах», – сказала Оля.

При цьому зірка не стала пояснювати, що саме стало причиною конфлікту. Однак, вона поділилася власним секретом, який допомагає зберегти стосунки в гармонії та не піддаватися негативним емоціям.

За словами Полякової, уникнути конфліктів або ж «згладити кути» їм з чоловіком допомагає гумор, адже без нього витримати її норовливий характер було б досить складно.

«Мій Вадик – дуже весела людина. Інший би такого не витримав. У нас з чоловіком дуже гумористичні відносини, ми багато жартуємо, приколюємося, нам дуже цікаво спілкуватися», – пояснила виконавиця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: оля полякова, Україна, шоу-бізнес
В тему