30 Жовтня 2019
Новини

Під час пожежі загинув волинянин

Під час пожежі загинув волинянин

29 жовтня волинські рятувальники ліквідували 5 пожеж у житловому секторі.

НП трапилися в Іваничівському, Ратнівському, Локачинському, Луцькому районах та у місті Ковелі, повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Зокрема, о 04:15 працівники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля ліквідували загорання у цегляній господарській споруді на вулиці Зарічній (причина пожежі встановлюється), а о 13:49 у селі Морозовичі Іваничівського району рятувальники ліквідували пожежу в дерев’яному нежитловому будинку, що трапилася через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 18:20 співробітники ДСНС ліквідували пожежу у цегляному будинку в смт Ратне, що, за попередніми даними, трапилася внаслідок несправності пічного опалення.

О 13:25 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному будинку в селі Великий Окорськ Локачинського району. Для ліквідації пожежі до місця виклику прибули рятувальники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі, 20-го Державного пожежно-рятувального поста та працівники місцевої пожежної команди села Затурці.

Під час гасіння у помешканні виявлено тіло власника – 69-річного пенсіонера. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем під час куріння господаря. О 14:49 пожежу ліквідовано.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, пожежа, смерть
В тему

Останні матеріали