30 Жовтня 2019
Новини

Зупинених 36 ліфтів у Луцьку не почали ремонтувати (відео)

Зупинених 36 ліфтів у Луцьку не почали ремонтувати (відео)

У луцьких багатоповерхівках на капітальний ремонт зупинили 36 ліфтів.

Майже два місяці підйомник не працює у багатоповерхівці на вулиці Кравчука, 1, розповіла місцева мешканка Леся Бодня. Жінка каже: свою частку грошей, необхідних на ремонт, люди зібрали, але відновлення роботи ліфта не дочекалися, ідеться в сюжеті Суспільного.

Через відімкнений  ліфт щодня Галина Затєйщікова ходить пішки на 9 поверх. Жінка розповідає: підйомник  у  будинку на вулиці Кравчука, 1 не працює з  1 вересня, його зупинили  після  25-ти років експлуатації. Відремонтувати пообіцяли, якщо мешканці зберуть третину вартості робіт.

Марія Шендерук – мешканка сусіднього під їзду. Каже: ліфти не працюють у чотирьох під’їздах багатоповерхівки.

Три тижні тому начальник відділу профільного департаменту Віктор Фіщук так прокоментував ситуацію із ремонтом ліфтів на вулиці Кравчука, 1: «Договори є укладені по цьому будинку, по 4 під’їздах. Суми невеликі, закуплені деталі і на днях мають почати виконання робіт по Кравчука, 1. Це ще триватиме 2-3 тижні».

Ремонтні роботи ліфтів не розпочались, і це підтвердила заступниця директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Надія Коленда. З її слів, нині  у Луцьку на капітальний ремонт зупинено  36 ліфтів за 14 адресами.

Ліфти у Луцьку ремонтують на умовах співфінансування.  70 відсотків – це кошти міського бюджету, решту збирають мешканці будинку. Люди гроші у будинках, де нині не працюють ліфти, зібрали повністю, каже Надія Коленда.

Тепер справа за депутатами, які на черговій сесії 30 жовтня, розглядатимуть зміни до бюджету міста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, ліфти
В тему

Останні матеріали