31 Жовтня 2019
Новини

В Україні штрафуватимуть за перевезення дітей без автокрісел. Підказуємо, де вигідно купити крісло в Луцьку

В Україні штрафуватимуть за перевезення дітей без автокрісел. Підказуємо, де вигідно купити крісло в Луцьку
Автокрісла в магазині TWINS

В Україні запровадили штрафи для водіїв за перевезення дітей неналежним чином, тобто без автокрісел.

Про це повідомляє Правда. Життя.

За даними Міністерства охорони здоров’я України, у нашій країні кожен 10-ий травмований у ДТП – дитина. Ще навесні 2019 року в Україні планували істотно збільшити штрафи для водіїв за перевезення дітей неналежним чином, а саме – без автокрісел.

І от 29 жовтня 2019 року Верховна Рада нарешті ввела за це штрафи. Рішення прийнято у другому читанні. Законопроект 1150 підтримали всі фракції. За нього проголосували 332 народних депутати.

Згідно з законопроектом, за порушення правил перевезення дітей водій отримує штраф у розмірі 30 неоподаткованих мінімумів (510 гривень). При повторному порушені штраф сягатиме – 850 гривень.

Заборона перевозити дітей віком до 12 років і зростом до 145 сантиметрів у машині без використання спеціальних засобів, які дозволять пристебнути дитину пасками безпеки існувала й раніше, але штрафи не були передбачені.

До слова, у Луцьку можна вигідно купити автомобільні крісла в магазині TWINS.ua, який розташований в будинку №10 на вулиці Набережній. В наявності великий асортимент автокрісел. З приводу деталей та інформації телефонуйте 0665175987. Сайт — www.twins.ua

Дитячі автокрісла в Луцьку

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, діти, штрафи, україна
В тему