26 Жовтня 2019
Новини

Потрійне вбивство: на Одещині сусід вкоротив віку літньому подружжю і їхньому сину (відео)

Потрійне вбивство: на Одещині сусід вкоротив віку літньому подружжю і їхньому сину (відео)

Затриманий підозрюваний зізнався у скоєному.

В Одеській області правоохоронці затримали підозрюваного в потрійному вбивстві, повідомляє Нацполіція.

У власному дворі підозрюваний забив до смерті свого знайомого і його стару матір, а на наступний день пішов додому до загиблих і позбавив життя главу сім'ї.

Щоб приховати сліди злочину, тіла матері з сином чоловік кинув у вигрібну яму в себе у дворі і закинув мотлохом, а третього загиблого закрив у будинку і викинув ключі.

82-річного пенсіонера з ознаками насильницької смерті виявив старший син, який, не дочекавшись матері з братом в Одесі, де вони повинні були зустрітися, приїхав додому переконатися, що з ними все в порядку. Чоловік одразу викликав поліцію і повідомив і про зникнення ще двох родичів.

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 47-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель. Він підтримував дружні стосунки з цією сім'єю.

Чоловік зізнався, що вбив 46-річного товариша, коли той під час хмільного застілля образив його співмешканку. На вбивство 80-річної матері приятеля зважився, бо вона стала свідком і могла повідомити в поліцію. А дідуся, як пояснив правопорушник, позбавив життя через те, що прийшов до нього п'яним, а той відмовився налити «гостю» вина. Досудове слідство за фактом умисного вбивства триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, вбивство, одеса
В тему

Останні матеріали