25 Жовтня 2019
Новини

Стрілянина у Харкові: стали відомі деталі інциденту (фото, відео)

Стрілянина у Харкові: стали відомі деталі інциденту (фото, відео)

Сьогодні, 25 жовтня, по вулиці Клочківській у Харкові відбулася стрілянина. За останніми даними, один учасник перестрілки помер на місці, іншого госпіталізовано, третій підірвав себе при затриманні.

Про це повідомляється на сайті Головне.

Стрілянина відбулася між п'ятьма чоловіками неподалік супермаркету та кафе Захват.

Як розповіли у поліції, стрілянину влаштували п'ять озброєних чоловіків. Один під час перестрілки загинув, інший поранений. Ще двоє зникли з місця події. Незабаром знайшли спалений автомобіль, на якому втекли стрільці.

Невдовзі одного із ймовірних утікачів помітити на вокзалі. Однак при затриманні він підірвав себе і загинув на місці. Інших зловмисників розшукують. Ні осіб потерпілого, ані загиблих у пресслужбі поки не називають.

Натомість у соцмережах активні харків'яни розповіли про деталі інциденту та їх учасників. За інформацією з соцмереж, стріляли в Георгія Ісакова.

Ісаков відомий в кримінальних колах як «Жора». У 2016 році він став жертвою замаху: тоді на вулиці Гаршина отримав серйозне вогнепальне поранення грудної клітини та рук, але вижив. Пізніше двох виконавців і замовника заарештували, ними виявилися вихідці з Донецької області. У травні 2018 року Ісаков був затриманий СБУ за підозрою в зберіганні бойової зброї.

Ось, що в соцмережах пишуть про інцидент:

- Жора з бандою сиділи в кафе в «Захваті», і там судячи з усього між ними почалася суперечка, яка вилилася в перестрілку на парковці.

- Убитий в перестрілці - Володимир Борох, відомий як «Тайсон», права рука Жори. Сам Жора зараз в 4-й невідкладній допомозі з проникаючим пораненням в груди.

- Машину, на якій приїхав один з учасників вже знайшли спаленою.

- Один з учасників встиг переміститися до вокзалу, де був помічений поліцейськими і підстрелений. З собою у нього було кілька гранат, одна з яких вибухнула, відірвавши йому голову.

На місце події терміново вирушив наряд патрульних, слідчо-оперативна група, експерт та кінологи. Проводиться огляд, опитуються свідки, збираються речові докази.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Надзвичайні події, кримінал
В тему