19 Жовтня 2019
Новини

У Києві пройшла хода за свободу (фото)

У Києві пройшла хода за свободу (фото)

У суботу, 19 жовтня, на Майдані Незалежності розпочалась акція Walk for Freedom, направлена на привернення уваги до торгівлі людьми у 21 сторіччі.

Про це повідомляє кореспондентка Київонлайн з місця подій.

Ця акція відбувається уже шостий рік поспіль у 50 країнах світу. Мета акції — показати, що у сучасному світі досі існує торгівля людьми.

IMG 7336 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7337 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7340 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)

Зокрема, починаючи з 2000 року понад 15 тисяч українців, які постраждали від торгівлі людьми, звернулися за допомогою. А кожен п'ятий українець належить до уразливої групи. До торгівлі людьми відноситься сексуальна експлуатація, трудова експлуатація, примусове жебрацтво, втягнення в злочинну діяльність, торгівля органами та усиновлення в комерційних цілях.

IMG 7341 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7342 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7344 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7345 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7347 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7351 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)

Кілька сотень учасників акції у чорному зібралися на Майдані з плакатами «Рабство досі існує», «99% потерпілих так ніколи і не врятують» та «У світі живуть мільйони рабів».

IMG 7352 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7350 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7353 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7335 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)IMG 7346 - У Києві відбувається хода за свободу (фото)

Хода стартувала з Майдану Хрещатиком, звідти до Оперного театру, потім до Михайлівської площі і закінчиться знову на Майдані.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, торгівля людьми
В тему