19 Жовтня 2019
Новини

Маніяка-окулярика, який тримав у страху весь Київ, не посадили

Маніяка-окулярика, який тримав у страху весь Київ, не посадили

У Києві з'явився маніяк, який підкрадався ззаду і завдавав ножових поранень маніяку-окулярику, якого підозрюють у серійних нападах на чоловіків столичних масивах Райдужний і Воскресенка.

Київ тримав у страху маніяк-окулярик, - про це повідомила пресслужба прокуратури міста Києва. 

За клопотанням столичної прокуратури підозрюваномляоу обрано запобіжний захід у вигляді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку.

Маніяк-окулярик
Маніяк-окулярик

Зловмиснику оголошено підозру за статтями умисне тяжке тілесне ушкодження і хуліганство. Наразі триває досудове слідство. Поліція збирає докази щодо можливої причетності підозрюваного до інших епізодів.

Як повідомлялося раніше, за декілька тижнів зловмисник порізав ножем декількох мешканців Дніпровського району. За словами постраждалих 22-річного, 26-річного та 56-річного чоловіків, невідомий нападав на них ззаду і завдавав удару у шию або спину. Ще одного чоловіка знайшли мертвим, у нього також виявили колото-різану рану шиї.

Під час спілкування з потерпілими поліцейські отримали прикмети незнайомця, які співпадали між собою, та склали фотопортрет підозрюваного. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему