18 Жовтня 2019
Новини

Вагітній, поламав ребра кочергою: сповідь жертви сімейного насилля

Вагітній, поламав ребра кочергою: сповідь жертви сімейного насилля

Десять років терпіла знущання та побиття від чоловіка.

Він бив її та дітей дротом, ставив синці, кочергою ламав ребра, а вона боялася втекти.

Сьогодні Ілона не приховує ні свого імені, ні обличчя. Каже, що після пережитого вже нічого не боїться. Хоча діти були настільки залякані, що не могли видати й звуку, коли батько ставав звіром.

Ілона втекла зі Слов’янська і зараз живе у Центрі для жертв домашнього насильства. Чоловік казав, що саме жінка виводить його із себе. Обіцяв виправитися, але все повторювалось знову. Навіть коли Ілона була вагітною, він кочергою переламав їй ребра. А одного разу він закрився із донькою і бив дитину майже… півтори години.

Дві донечки, яким 8 і 5 років, досі не можуть відійти від страшного життя. Їм довелося бачити свою маму в синцях, бачити, як батько ставив маму в куток і знущався з неї. Ілона розповідає, що спочатку було соромно зізнатися про своє життя, а потім – страшно. Одного разу вона втікала, але чоловік знайшов її.

А сусіди вважали їхню родину зразковою. Чоловік водив і забирав дітей із садочка і школи, сам купував продукти. Ніхто і не здогадувався про те, що через ревнощі чоловік забороняв дружині виходити з дому. А родичі Ілони казали: дід твій бабу бив, батько матір теж бив – така жіноча доля. А поліція не застосовувала ніяких серйозних методів впливу.

Чоловіка Ілони звуть Павлом, і він зізнається, що таки бив дружину. Але замість просити пробачення, він написав у поліцію заяву про… викрадення дітей. А себе він називає… потерпілим.

Ілона розповіла відкрито свою історію, аби донести до жінок, щоб не терпіли насилля і тікали після першої ж бійки.

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему