18 Жовтня 2019
Новини

Киянка продала 14-річну доньку старому збоченцю з Норвегії

Киянка продала 14-річну доньку старому збоченцю з Норвегії

Меккою секс-туризму завжди вважався Таїланд – дешево і безкарно. Але кричущий випадок, який стався в Києві, показав: в Україні з’явилася та сама тенденція. Ймовірно, що через декілька років наша країна перехопить у Таїланду мерзенну пальму першості...

Так, втіхи 59-річного громадянина Норвегії могли ще довго залишатися безкарними, якби не відчайдушний вчинок 14-річної Каті. Сім’ю дівчинки благополучною назвати складно. Батько живе окремо, у матері, крім доньки, ще кілька дітей. Троє з них проживають з нею. Це 19-річний син, 18-річна дочка, у якої двоє своїх малюків, і наймолодший карапуз, який недавно народився. Старші дуже боялися свою владну 36-річну матір, яка регулярно лаяла й била їх.

На початку весни класний керівник Каті побачила, як вона стоїть на вулиці з табличкою і просить милостиню. Педагог обурилася і зателефонувала батькам. Вчителька провела з ними бесіду. Кажуть, Катя нормально вчилася в школі, ніяких проблем з однолітками у неї не було. Будь-яких тривожних особливостей в поведінці дитини вчителі не помічали.

І раптом Катя пропала. На сполох забила її мати, заявивши в міліцію: мовляв, приїхали з Гостомеля до Києва, пішли на ринок біля цирку, дитя і загубилося.

Усе літо по всій столиці висіли плакати з Катиними фото. Люди дзвонили: бачили її в електричці «Ірпінь – Київ», де вона жебракувала. Нарешті міліція затримала дівчинку, яка просила милостиню, біля станції метро «Житомирська». Але от заковика: Катя знала, що її будуть шукати, боялася цього, тому підстриглася і висвітлила натуральне темне волосся. Всі обставини своєї втечі дівчинка виклала слідчому, благаючи в жодному разі не повертати її матері.

Пенсіонер у жіночих колготках

Як відбулося знайомство мами і Каті з норвежцем-збоченцем? Вони підійшли,  попросили грошей. Той не відмовив і навіть запросив у гості. Ну а далі – як в огидних фільмах: мати стала приводити дочку до норвежця для інтимних зустрічей. Якщо та протестувала – била Катю.

– У день, коли Катя нібито пропала, чоловік зателефонував пізно. Мати розбудила вже сплячу дочку, і вони поїхали до нього. На порозі квартири дівчинка намагалася вирватися, просила маму не залишати її тут. Але розлючена жінка пішла. Чоловік зачинив двері і сховав ключ, щоб Катя не могла втекти. Вже пізніше, коли збоченець заснув, дівчинка знайшла ключ і втекла з квартири. Додому вона так і не повернулася, – повідомляли міліціонери.

Опитавши дівчинку, оперативники взяли під ковпак «розпусну» квартиру. Три дні чергували біля будинку норвежця, поки, нарешті, не підвернувся зручний випадок для арешту. У момент затримання на чоловікові були жіночі колготки.

Під час слідства з’ясувалося, що іноземець вийшов на пенсію і приїхав в Україну з дружиною. Вона, як зазначають силовики, зовні дещо чоловікоподібна. Мета візиту – секс-туризм: у нашій країні педофілія обходиться дешевше і юридично, і матеріально. Пенсії в 2800 євро вистачало і на життя, і на розваги. Тільки за останні два роки, за словами слідства, немолодий іноземець розбестив 18 дітей!

Начальник Київського відділу кримінальної міліції у справах дітей Лариса Зуб каже, що насправді жертв збоченця значно більше. Переважно це діти 9 – 13 років, не обтяжені увагою і любов’ю батьків.

Привела продавати другу дочку

Після того, як насильника затримали, стало відомо про кілька  його співучасників – таких же любителів забав з неповнолітніми. Під час обшуку квартири знайшли чимало секс-іграшок, одягу, еротичної білизни, порнодисків і фотографій.

А що ж Катина мама? Вона приїхала в гніздо розпусти в той момент, коли там працювала міліція. Привезла на продаж свою 18-річну дочку. Жінку затримали. За звідництво їй загрожують до 7 років в’язниці. Іноземці можуть отримати до 15 років за розбещення малолітніх і «насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом».

– Катю ми надійно сховали від сім’ї. Вона живе у порядних людей, перебуває під наглядом фахівців. З нею працюють психологи. Додому дівчинка найближчим часом не повернеться, – зітхає Лариса Зуб, яка ніяк не може відійти від шоку через моторошну історію.

Підготувала Ірина БЕЛОЦЬКА

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: діти, київ, педофіли, торгівля людьми
В тему