18 Жовтня 2019
Новини

Інтернет-знайомство обернулося «груповухою»: в Одесі 10 чоловіків зґвалтували двох підлітків

Інтернет-знайомство обернулося «груповухою»: в Одесі 10 чоловіків зґвалтували двох підлітків

Групове зґвалтування в Одесі: над дівчатами-підлітками поглумилися 10 чоловіків.

Мешканки містечка Біляївка під Одесою познайомилися в соцмережі із  чоловіком на ім’я Саша, який запросив 15-річну та 17-річну дівчат погуляти в обласному центрі. «Джентльмен» заїхав по нових «мережевих» знайомих, і всі разом вирушили на «жигулях» до Одеси, передають «Факти».

«Гулянка» тут виявилася простою «заманухою». Дівчат доставили в приватний будинок, що в Київському районі міста, де зґвалтували. За попередніми відомостями, які вдалося роздобути одеським тележурналістам, у цій «груповусі» на вулиці Довгій брали участь десять чоловіків.

Як уточнили у відділі комунікації обласного ГУНП, поліція почала розслідування.

«За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за частиною 3 статті 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчо-оперативні дії, спрямовані на встановлення обставин події та осіб, до цього причетних», – повідомили у відділі.

У поліції також підтвердили фабулу того, що сталося, пославшись на звернення до правоохоронних органів однієї з потерпілих. Ведеться розшук автомобіля, за кермом якого був новий «знайомий» потерпілих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: підлітки, одеса, згвалтування
В тему