16 Жовтня 2019
Новини

Викладачі з Луцька стажуватимуться в Італії

Викладачі з Луцька стажуватимуться в Італії

Цьогоріч інавгураційна церемонія в рік святкування 20-річчя Університету кардинала Стефана Вишинського відбулася під патронатом і за участі Президента Республіки Польща Анджея Дуди.

На запрошення ректора УКСВ, професора Станіслава Дзєконського делегація Лесиного вишу під керівництвом ректора Ігоря Коцана долучилася до урочистих заходів і провела низку плідних мультилатеральних робочих зустрічей із представниками Католицького університету Святого Серця в Мілані й Університетської клініки Святого Джемеллі у Римі, — повідомили у пресслужбі вишу

Під час розмови представники закладів вищої освіти обговорили актуальні питання в дотичному для усіх університетів напрямі – медицині. Зокрема, щодо спільної підготовки спеціалістів для системи охорони здоров’я (медицина, фізична терапія, фармація, лабораторна діагностика), обміну висококваліфікованими лекторами для навчально-наукової академічної діяльності, можливостей стажування науково-педагогічних працівників медико-біологічного факультету СНУ імені Лесі Українки на базі навчальних медичних закладів Польщі й Італії.

Професор Католицького університету Святого Серця в Мілані П’єтро Кафаро наголосив на важливості розбудови нещодавно відкритих медичних спеціальностей в УКСВ та СНУ імені Лесі Українки та задекларував свою підтримку в реалізації спільного проєкту задля підвищення компетенцій цільових груп. На підтвердження співробітництва ректори УКСВ Станіслав Дзєконський і СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан підписали меморандум про співпрацю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: італія, освіта
В тему