14 Жовтня 2019
Новини

Помер знаменитий голлівудський актор

Помер знаменитий голлівудський актор
Роберт Форстер

У минулу п'ятницю, 11-го жовтня, стало відомо про те, що зупинилося серце популярного американського актора Роберта Форстера.

Про це на офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter повідомив агент Форстера.

Відомо, що Форстер помер в американському штаті Каліфорнія, в місті Лос-Анджелес, перебуваючи у власному будинку. Помер Роберт у віці сімдесяти восьми років.

Причиною смерті стала тривала боротьба із запущеною стадією хвороби. Протягом довгих років актор страждав від раку мозку.

Дебютував Роберт Форстер в далекому 1967-му році -  в культовій картині «Відблиски в золотому оці» під керівництвом режисера Джона Х'юстона він зіграв роль Вільямса. Найбільш яскравою роботою покійного актора вважається прекрасно отгранная роль Макса Черрі у фільмі легендарного Квентіна Тарантіно під назвою "Джекі Браун".

Також Форстер був номінований на "Оскар", однак нагороди отримати йому не вдалося. Так само Роберта пам'ятають, як спритного детектива Гаррі Макнайта у фільмі "Малхолланд Драйв", режисером якого став Девід Лінч. Майстерність Роберта Форстера можна побачити в популярному серіалі "Пуститися берега". 11-го жовтня, в день, коли серце актора зупинилося, вийшов фільм "El Camino: Пуститися берега", в якому Форстер зіграв свою останню роль. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, кіно, голлівуд, актор
В тему