12 Жовтня 2019
Новини

Один із техніків «Володаря перснів» зарізав батьків через…собаку

Один із техніків «Володаря перснів» зарізав батьків через…собаку

Колишній технік з візуальних ефектів стрічок «Володар перснів» та «Аватар» Сергій Кудрявцев був засуджений до довічного ув'язнення за вбивство своїх батьків у їхньому будинку в Кенсінгтоні після сварки через свою собаку.

Про це повідомляє Mirror.

48-річний росіянин емігрував до Нової Зеландії ще 2002 року. У нього були дві собаки на прізвисько Микита та Борис, і коли одного з них довелося приспати через хворобу, чоловік завів цуценя-мастіфа Енцо.

Цей домашній улюбленець був у батьків Кудрявцева. Чоловік звинуватив їх у тому, що пес захворів через відкрите вікно і вбив обох. Його мати, 68-річна викладачка університету, була знайдена у ванні, тоді як її 69-річний чоловік -  професор математики та фізики - лежав у спальні. Жінку вбивця кілька разів вдарив мисливським ножем у шею, а батька двічі вдарив у спальні.

Кудрявцев свою провину визнає. Він заявив, що не вбив би своїх батьків, якби міг щось змінити, однак під час злочину розумів, що робить.

Під час допиту підсудний розповів, що любить Енцо більше за дружину і мав напружені стосунки з батьками, які не оцінили, що собаки "рівні людині". За гратами чоловік проведе щонайменше 26 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, кіно, росія
В тему

Останні матеріали