11 Жовтня 2019
Новини

Під Києвом насильник викрав і три дні глумився над жінкою-інвалідом (фото)

Під Києвом насильник викрав і три дні глумився над жінкою-інвалідом (фото)

У Броварах чоловік три дні бив і ґвалтував жінку з інвалідністю.

Постраждала госпіталізована. У неї перелом плечової кістки, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітки. Про це у п’ятницю, 11 жовтня, передає «Кореспондент» із посиланням на пресслужбу поліції столичного регіону.

У місті Бровари 51-річна жінка-інвалід першої групи першого ступеня стала жертвою жорстокого зґвалтування з боку свого знайомого, на три роки старшого за неї.

«Зловмисник запросив її до себе в гості, оскільки жінка дружила з його співмешканкою. Не бачачи небезпеки, постраждала погодилася. Однак подруги в квартирі не було, а чоловік закрив двері на ключ. Три дні він утримував свою жертву проти її волі, здійснював щодо неї дії сексуального характеру, застосовуючи фізичне насильство», – йдеться в повідомленні.

Коли співмешканка повернулася додому, то побачила побиту подругу і відразу повідомила в поліцію.

Правоохоронці затримали підозрюваного у зґвалтуванні. Він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. З квартири поліцейські вилучили речі потерпілої як речові докази.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів за статтею про зґвалтування, сексуальне насильство, скоєне неприродним способом, і незаконне позбавлення волі або викрадення людини (частина 1 статті 152, стаття 153, частина 1 статті 146 КК України).

Постраждала госпіталізована. У неї перелом плечової кістки, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, згвалтування
В тему

Останні матеріали