9 Жовтня 2019
Новини

Як у Луцьку відзначать День захисника України

Як у Луцьку відзначать День захисника України

14 жовтня Україна відзначатиме День захисника України. Щоб зберегти та розвинути національні військові традиції Луцьк, як обласний центр Волині, приєднається до загальнонаціонального святкування.

Про це повідомила пресслужба Луцької міської ради.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України відбудуться наступні заходи:

13 жовтня, неділя

О 16:00 пройде концерт «Повстанська Покрова» на Театральному майдані.

14 жовтня, понеділок

О 09:30 відбудеться вшанування пам’яті лучан, загиблих під час виконання завдань АТО/ООС на Сході України на Алеї почесних поховань міського кладовища у с. Гаразджа;

Об 11 годині пройде урочиста посвята в ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні на Театральному майдані;

13:30 – урочистості з нагоди Дня захисника України, відкриття ІІ Всеукраїнського фестивалю повстанської пісні «За Україну! За її волю!» на Театральному майдані.

Саме тому 14 жовтня з 8:00 до 18:00 години буде обмежено в’їзд транспорту на Театральний майдан.

 У закладах загальної середньої освіти та закладах культури міста проведуть тематичні культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи, виховні години, присвячені Дню захисника України, організують зустрічі з ветеранами ОУН-УПА, військовослужбовцями операції об’єднаних сил.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: день захисника україни, святкові заходи, луцьк
В тему

Останні матеріали