25 Серпня 2019
Новини

«Це не пояснити словами»: атовець сильно написав про Марш захисників

«Це не пояснити словами»: атовець сильно написав про Марш захисників

З’явилася сильна розповідь про Марш захисників у Києві.

В Інтернеті оприлюднили сильну розповідь про Марш захисників у Києві, який відбувся в суботу, 24 серпня, в День Незалежності України, пише «Апостроф».

Про атмосферу на заході розповів на своїй сторінці в Facebook ветеран АТО і волонтер Олег Болдирєв (Мартін Брест).

(Увага! Допис містить нецензурну лексику.)

«Я бачив це на власні очі. Люди, які не розмовляли роками, – йшли в одному Марші... Люди, яких я не знаю, підходили і обнімалися. Люди, які плакали. Люди, які зірвали голос, які не могли більше плескати і тільки посміхалися, дивлячись на нескінченну річку, що тече посеред величезного розпаленого міста. Люди. До біса людей», – зазначив він.

За словами Болдирєва, учасники Маршу посміхалися одне одному, вибачалися, протискувалися, піднімали дітей, плескали один одного по плечу, ніхто не очікував такого.

«Я знову поринув у війну, я не пішов у коробці і спочатку пошкодував про це, а потім зрозумів – я плескаю і кричу «Дякую!» своїм побратимам, і мені… є за що їм дякувати. Бо я бачив вас не з прапорами і в медалях – я бачив людей у курному степу і в важких броніках, у зимових посадках і з автоматами, в брудній формі, з втомленими очима, бачив їх – всі ці, с**а, п’ять з половиною років... Спасибі, хлопці і дівчата. Побратими і посестри. Ви навіть не розумієте, що ви зробили. І я, пробач, не зможу пояснити це словами. Тільки побачити. На власні очі», – підсумував він.

Тим часом українці продовжують у соцмережах ділитися неймовірними світлинами неофіційного параду військових у столиці Марш захисників України, у якому взяли участь десятки тисяч людей. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, армія, парад
В тему

Останні матеріали