4 Жовтня 2019
Новини

Мокрий сніг з морозом: погода на вихідні

Мокрий сніг з морозом: погода на вихідні

У вихідні, 5-6 жовтня, в Україні пройдуть дощі, повітря вдень прогріється до 21 градуса тепла.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

«У вихідні в більшості областей пройдуть дощі, завтра у південних, вдень також і в Дніпропетровській, Полтавській та Харківській областях значні дощі, подекуди з грозами, лише в суботу в північній, в неділю в південній частині без опадів; температура вночі 2-8° тепла, найближчої ночі на півдні та сході 9-13°, вдень 8-15°, завтра в Приазов'ї, на Луганщині та в Криму 16-21°», - вказали синоптики.

Подібні прогнози підтримує народний синоптик Наталія Діденко. На її думку, вихідні не порадують нас теплом, однак сам жовтень ще може здивувати несподіванками.

«Вихідними і на початку наступного тижня в Україні буде холодно і навіть дуже холодно. Вдень +7+12 градусів, вночі подекуди до нуля чи й до мінусів, періодичні дощі, а в понеділок на Півночі та Заході там, де йтимуть опади, може пролітати мокрий сніг», - повідомила синоптик.

У суботу на південному сході та на Сході України потепліє, але в неділю й там з +20 градусів похолодає до +12+16 градусів.

«Дощі завтра, 5 жовтня, найбільш ймовірні в західних областях, невеличкими зграйками на Півночі. На Одещині, Миколаївщині, Херсощині, Дніпрі й районах аж до Харківщини дощі обіцяють бути помірними та навіть сильними.У більшості областей Центру дощі, якщо й можливі, то локально. На Донеччині завтра очікується суха погода», - йдеться у дописі.

Як стверджують в Укргідрометцентрі, початок наступного тижня буде мокрим. В понеділок вночі на Прикарпатті, вдень у північних, центральних та південних областях дощ, в Карпатах з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів; очікується зниження температури на 2-4° (вночі до заморозків).

Отже, понеділок буде особливо холодним. Вночі можливий невеликий мороз, вдень +5+8 градусів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: прогноз погоди, опади, погода
В тему