3 Жовтня 2019
Новини

Власнику телеканалу ZIK оголосили підозру в тероризмі

Власнику телеканалу ZIK оголосили підозру в тероризмі
 
Власнику телеканалів ZIK, NewsOne і 112 Україна Тарасу Козаку повідомили про підозру у тероризмі та відмиванні коштів.

Про це сам Козак заявив у ефірі «112 Україна».

«Мене сьогодні допитували за трьома статтями. Одна стаття - тероризм, друга - фінансування тероризму, а третя стаття - легалізація коштів, отриманих злочинним шляхом. Це для мене сьогодні було новиною. Питали про телеміст, різні питання ставили», - сказав Козак.

Тарас Козак - народний депутат від ОПЗЖ та власник телеканалів 112 Україна, ZIK і NewsOne, тривалий час працював у Державній митній службі, зокрема заступником голови, очолював Західну регіональну митницю, у 2014 році став нардепом від «Опозиційного блоку».

У липні 2019 року NewsOne анонсував телеміст із російським пропагандистським каналом "Россия 24", проте через обурення у суспільстві канал Козака скасував телеміст.

Водночас суд відкрив провадження у справі щодо визнання протиправними та скасування рішення Нацради щодо відмови у продовженні строку дії ліцензії на мовлення для п’яти телерадіоорганізацій, які здійснюють мовлення під емблемою «112 Україна». ОАСК здійснюватиме розгляд даної справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: тероризм, кримінал
В тему

Останні матеріали