3 Жовтня 2019
Новини

Тероризує жіноцтво: у селі на Волині готують облаву на збоченця-«трясунця»

Тероризує жіноцтво: у селі на Волині готують облаву на збоченця-«трясунця»

У селі на Волині жінок і навіть дітей «тероризує» ексгібіціоніст.

У селі Дігтів Володимир-Волинського району жінки не раз ставали жертвами сексуального збоченця – чоловік просто таки на зупинці або поблизу неї оголює і демонструє їм свої статеві органи. Про це пише ІА «ВолиньPost», посилаючись на слова сільчан.

За інформацією місцевих, останній випадок зухвалих сексуальних дій трапився вчора, 2 жовтня, на зупинці громадського транспорту. Збоченець чіплявся до жінки із села. Місцеві одразу викликали поліцію, але спіймати «трясунця» не вдалося.

Зауважують, що маніяк часто буває саме на зупинці, адже біля неї – багато дерев, чагарників, кукурудза, тож він, запевняють у селі, може швидко сховатись як від тутешніх жителів, так і від поліції.

Місцеві бояться за безпеку жінок та дітей. Адже, переконують, раніше чоловік чіплявся та демонстрував геніталії навіть дівчинці з інвалідністю. Це, щонайменше, залишає неабиякі психологічні травми. До того ж хвилюються, що чоловік перейде до більш радикальних дій.

Жителі Дігтева вдячні поліції за учорашню швидку реакцію й сподіваються і на подальшу активну співпрацю задля виявлення та затримання збоченця. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: маніяк, Волинь
В тему

Останні матеріали