3 Жовтня 2019
Новини

Трамп висловився про Україну: «Вражаюче корумпована країна»

Трамп висловився про Україну: «Вражаюче корумпована країна»

Президент США поділився, що думає про Україну.

Військова допомога США Україні була заблокована влітку з тієї причини, що в цій державі нібито «корупція вища, ніж у будь-якій іншій країні», але необхідно було змусити її союзників давати більше. Про це на спільній пресконференції з лідером Фінляндії Саулі Нііністьо заявив президент США Дональд Трамп, повідомляє «Інфорезист».

«До нього (президентства Володимира Зеленського. – Ред.) Україна була відома вражаючою корупцією. Вражаючою. Більше, ніж у будь-якій країні світу. Фактично вона вважалася однією з найбільш корумпованих країн у світі. І мені не подобається давати гроші країні, яка настільки корумпована», – сказав він.

При цьому він нагадав про те, що Україна географічно ближча до європейських країн, аніж до США, тому вони мусили б їй більше допомагати.

Нагадаємо, що під час зустрічі Трампа із Зеленським у Нью-Йорку лідери, серед іншого, обговорили американську допомогу і господар Білого дому пообіцяв, що Україна продовжить її отримувати. До цього він погрожував її заблокувати до того моменту, поки ЄС не стане більше вкладати в Україну.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дональд трамп, сша, сімейна політика
В тему