Відео

«Прикликав, як собаку»: соцмережі обурені поводженням Трампа з дружиною (відео)

«Прикликав, як собаку»: соцмережі обурені поводженням Трампа з дружиною (відео)

Через дивну поведінку чоловіка із нею співвітчизники вважають Меланію Трамп глибоко нещасною жінкою.  

У соцмережах з’явилося коротке відео, зроблене на початку серпня під час візиту Дональда і Меланії Трампів у місто Дейтон, де вони відвідали в лікарні постраждалих у результаті стрілянини в Ель-Пасо, пишуть «Факти».

Ролик здійняв бурю обурення. Багатьох користувачів покоробило те, як президент США поводиться зі своєю дружиною. На відео Трамп, який стоїть біля машини, поплескує себе по нозі, після чого до нього підходить Меланія. «Немов собаку кличе», «Дівчинко, чому ти дозволяєш йому кликати тебе, як пса? Якого біса ти відповідаєш на це?», «Я добре знаю, що він грубий, вульгарний мізогініст, але все одно вважаю це відео шокуючим», – писали в коментарях.

Інші, втім, припускають, що Трамп просто перевіряв, що лежить у нього в кишені – чи не забув, бува, телефон або ключі.

Це вже далеко не перший випадок, коли президента США Дональда Трампа звинувачують у жорстокому поводженні з дружиною. Так, раніше він змушував її мокнути під дощем, забираючи собі парасольку. Аналогічний випадок також стався і з його молодшим сином.

Раніше мережа прийшла в захват від фотографії, на якій перша леді США млосно дивиться на прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика
В тему