2 Жовтня 2019
Новини

У Луцьку грабіжники підстрелили жінку, видираючи сумку з «лимоном» гривень

У Луцьку грабіжники підстрелили жінку, видираючи сумку з «лимоном» гривень

В обласному центрі Волині поліція затримала 21-річного молодика, якого підозрюють у зухвалому розбійному нападі.

Зловмисникові повідомили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 187 (розбій) ККУ та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Про це інформує пресслужба поліції регіону.

У лютому 2018 року в Луцьку троє невідомих осіб завдали тілесних ушкоджень 46-річному лучанину на подвір’ї власного будинку. Також зловмисники з вогнепальної зброї поранили 39-річну дружину господаря.

Розбійники відкрито заволоділи жіночою сумкою з грошима та втекли. Сума завданих матеріальних збитків сягнула понад 1 млн грн.

«У рамках досудового розслідування співробітники управління стратегічних розслідувань поліції області у співпраці зі слідчими Луцького відділу поліції встановили, що до вчинення цього зухвалого розбійного нападу причетний 21-річний лучанин. Його затримано, слідчі повідомили зловмисникові про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Проводимо заходи, спрямовані на затримання та притягнення до відповідальності інших учасників злочину», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від восьми до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: пограбування, луцьк
В тему