27 Вересня 2019
Новини

Інтерпол шукає ймовірного вбивцю Катерини Гандзюк

Інтерпол шукає ймовірного вбивцю Катерини Гандзюк

Служба безпеки України у співпраці з Інтерполом здійснює міжнародний розшук підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк Олексія Левіна.

Про це повідомив керівник Головного слідчого управління СБУ Богдан Тиводар, передає прес-служба СБУ.

Він повідомив, що триває досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо можливої причетності інших осіб до замовлення нападу на Гандзюк.

«Служба безпеки України у тісній співпраці з Інтерполом здійснює міжнародний розшук підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк Олексія Левіна», - йдеться в повідомленні.

В СБУ нагадали, що ними під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури було зібрано достатньо доказів і повідомлено про підозру Олексію Левіну та голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру.

Зазначимо, картка розшуку Левіна доступна на сайті Інтерполу.

Інтерпол оголосив у розшук фігуранта справи Гандзюк
Інтерпол оголосив у розшук фігуранта справи Гандзюк

 

Нагадаємо, адвокат Мангера раніше повідомляв, що підозрюваного у вбивстві херсонської активістки Катерини Гандзюк Олексія Левіна затримали за кордоном і відпустили. За його словами, він був затриманий поліцією однієї з країн ЄС у рамках договору про надання правової допомоги з Україною.

Раніше ГПУ пояснила зупинку розслідування проти підозрюваного в замовленні вбивства Катерини Гандзюк Владислава Мангера і підозрюваного в організації вбивства активістки Левіна. У прокуратурі зазначили, що зупинили розслідування через розшук Левіна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, інтерпол, катерина гандзюк, розшук, катерина гандзюк
В тему