27 Вересня 2019
Новини

Спалах кохання у стриптиз-барі: Потап зняв кліп на пісню із сольного альбому

Спалах кохання у стриптиз-барі: Потап зняв кліп на пісню із сольного альбому

Любов з першого погляду в стриптиз-клубі: Потап співає сольно в новому кліпі.

Український продюсер та репер Потап представив свій сольний ліричний альбом під назвою MISHA. Кліп на першу пісню CHINA з’явився на офіційному YouTube-каналі виконавця, передає «Газета по-українськи».

Музику та слова Потап написав у співавторстві з молодим саундпродюсером Микитою Пучковим (Nick Niker).

У відео показана перша секунда зустрічі чоловіка і жінки в трьох хвилинах. Потап хотів продемонструвати емоції чоловіка, коли він бачить красиву дівчину і закохується з першого погляду.

За словами Потапа, кліп наповнений трепетом очікування і палкими поглядами.

«Усі звикли до Потапа – веселуна, шоумена, хулігана, в цьому альбомі я той Потап, якого ніхто не знає – романтичний, добрий, співучий. Це альбом на одному подиху. Про почуття повного занурення в іншу людину, коли хочеш сховатися від усіх. У нього вкладені думки дорослого, досвідченого, романтичного чоловіка про ставлення до життя, конкуренції, любові, музики. В MISHA метафоричні історії доброго плюшевого ведмедика пронизані головним слоганом, думкою, характером – любов’ю», – прокоментував Потап.

Пісня сподобалась фанатам, але концепцію кліпу назвали незрозумілою. У ролику під ліричну музику та слова кохання стриптизерки крутились на пілоні, а Потап за цим спостерігав.

«Чуттєво, але навіщо там стриптизерки?», «У мене не в’яжеться ця пісня і відеоряд», «Пісня чудова, але дівчата відволікають», «Пісня вогонь, Потап показав себе з іншого боку», «Приємно здивував новим альбомом» – пишуть коментувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MISHA: у Потапа виходить новий альбом

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, шоу-бізнес, потап, олексій потапенко, кліп
В тему