Якщо Ви любите манну кашу, приготуйте на сніданок бабку з манки.
Інгредієнти:
молоко свіже – 500 мл;


крупа манна – 4 ст.ложки;
цукор– 3 ст.ложки;
варення;
сіль – дрібка.
У невеликій каструлі злегка підігріти молоко, додати дрібку солі, цукор, манку. Добре перемішати, довести до кипіння при постійному помішуванні. Варити 5-8 хвилин постійно помішуючи.
Гарячу кашу розкласти по силіконових формочках. Поставити форми в холодильник для охолодження.
Готову бабку подати з улюбленим варенням, або сиропом, або свіжими ягодами.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
3 рецепта вкусного глинтвейна
20 Грудня 2022
Як правильно готувати імбирні пряники
14 Січня 2022
Как правильно готовить лазанью?
4 Січня 2022