Якщо Ви любите манну кашу, приготуйте на сніданок бабку з манки.
Інгредієнти:
молоко свіже – 500 мл;
крупа манна – 4 ст.ложки;
цукор– 3 ст.ложки;
варення;
сіль – дрібка.
У невеликій каструлі злегка підігріти молоко, додати дрібку солі, цукор, манку. Добре перемішати, довести до кипіння при постійному помішуванні. Варити 5-8 хвилин постійно помішуючи.
Гарячу кашу розкласти по силіконових формочках. Поставити форми в холодильник для охолодження.
Готову бабку подати з улюбленим варенням, або сиропом, або свіжими ягодами.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Скільки за раз можна з’їсти шашлика: пояснення лікарів
20 Квітня 2021
Лікарі попередили про небезпечність вівсянки
20 Квітня 2021
Через цю хворобу люди сліпнуть, лишаються без ніг і стають беззахисними перед коронавірусом
19 Квітня 2021
Прості речі, які заважають схуднути
13 Квітня 2021
Коли мед шкідливий для вашого організму
13 Квітня 2021
Лікарі пояснили, як найкраще готувати яйця
9 Квітня 2021
Лікарі офіційно дозволили їсти напівфабрикати
7 Квітня 2021
Як часто можна їсти солодке
7 Квітня 2021
Шеф-кухар розкрив секрет ідеального приготування яєць
1 Квітня 2021