26 Вересня 2019
Новини

«Маски-шоу» на митному посту «Устилуг»: ДБР і СБУ поклали всю зміну обличчям до підлоги

«Маски-шоу» на митному посту «Устилуг»: ДБР і СБУ поклали всю зміну обличчям до підлоги

СБУвці і співробітники Бюро розслідувань із 03:00 ночі до вечора обшукували митний пост «Устилуг».

У середу, 25 вересня, на митному посту «Устилуг» у Волинській області проводили обшуки працівники Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань. Про це пише Інформаційне агентство «Волинські новини».

За даними головного держінспектора із питань доступу інформації Волинської митниці ДФС Валентини Черниш, яка надала коментар журналістам,  слідчі дії на «Устилузі» тривали починаючи із 03:00 ночі аж до вечора.

«Слідчі дії розпочались у відділі митного оформлення № 4 близько третьої години ночі і тривають досі. Ініціатор – ДБР і СБУ», – зазначила вона.

Натомість користувач Facebook, який під нікнеймом Павел Верещагин анонімно публікує інформацію про роботу митних служб, повідомив, що спецпризначенці поклали всю зміну обличчям додолу.

У четвер уранці стала відома причина «масок-шоу» від силовиків у пункті пропуску. «Устилуг» обшукували через митника-хабарника. Як повідомили журналістам у пресслужбі ДБР, учора одного із працівників митної служби Волині затримали на взятті неправомірної вигоди у сумі 1500 грн.

Відомо, що слідчі дії проводив центр управління ДБР у Львові.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, устилуг, митниця, дбр, сбу
В тему