25 Вересня 2019
Новини

На Закарпатті Нацгвардія проводить масову «чистку» чиновників

На Закарпатті Нацгвардія проводить масову «чистку» чиновників

У Хусті, Мукачеві та Ужгороді представники силових структур влаштували «чистки» та перевірку чиновників.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Роман Келемен.

«У Хусті навіть взяли в облогу Хустську міську раду і пропускають всіх за посвідченнями (інші говорять, що взяли когось на хабарі)», - написав він.

За деякими даними, обшуки пов'язані з річним інцидентом, коли обстріляли авто начальника Замазці. Після цього під приціл силовиків потрапили закарпатські чиновники та члени організованих злочинних груп.

Для ефективного проведення спецоперації до Закарпаття на літаку відправили і бійців Національної гвардії. Літак з ними вранці приземлився в аеропорту Ужгород.

Закарпатський журналіст Віталій Глагола також підтвердив обшуки на Закарпатті.

«В аеропорт з ранку прилетів літак Національної гвардії, а через Нижні Ворота в область заїхали більше 80 слідчих і спецназівців з інших регіонів України. Причина - справа про замах на начальника управління захисту економіки Іванківа. за моєю інформацією, яку перевірив з декількох джерел - обшуки проводять і у екснардепов Павла Балоги та Михайла Ланьо. В Ужгороді за адресою Рильєва, 4 також обшуки. Вже є перші затримані. Заарештовано Михамулу Данила, офіційно - керівника федерації боксу Закарпаття. Неофіційно - колишнього міліціонера та керівника охорони Андрія Стрижака. Крім того, затриманий підозрюваний-виконавець стрільби - чинного поліцейського ", - розповів Глагола.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, нацгвардія, закарпаття
В тему